Serina Eikemo Kallevik, Lone Austerheim og Alice Bråtveit Kirketeig er klare for NM. Foto: Privat
Serina Eikemo Kallevik, Lone Austerheim og Alice Bråtveit Kirketeig er klare for NM. Foto: Privat

Klare for lag-NM

Tysvær Vektløfterklubb sitt juniorlag klarte denne helgen å kvalifisere seg til Lag-NM. NM er 17. og 18. november.

Det er en svært fornøyd leder i Tysvær Vektløfterklubb Dag Rønnevik som har sendt oss følgende melding.
– Vi er klare for NM. Følgende kvinner har stått for bragden: Serina Eikemo Kallevik, Alice Bråtveit Kirketeig og Lone Austerheim. På selve lag-NM arrangementet stiller vi med fire løftere hvor dårligste poengsum blir strøket. Det betyr at om noen er uheldig, så kan en fremdeles henge med i kampen om medaljene. Det å delta på lag-NM er veldig spesielt, hvor en løfter som et lag hvor totalsummen av poengene til de tre beste blir avgjørende. Vi er veldig stolte over gjengen, sier Rønnevik.