Skjermbilde 2017-10-17 kl. 10.03.53

Ingen hjelp til Nedstrand

Nedstrand ligger litt utsatt til i bunnen av 6. divisjon. I går kunne de fått hjelp av Falkeid.

Torvastad 2-Falkeid 2-1
Nå er allerede Ferkingstad rykket ned, men om alle resultater i divisjonene over går i mot gjengen på Nedstrand kan også lag nummer to fra bunn av rykke ned. Torvastad 2 er et av lagene som bør ligge bak Nedstrand. Da kunne en Falkeid-seier, mandag vært til god hjelp. Men slik gikk det ikke forteller lagleder Asbjørn Bakken:
– Med mange sentrale spillere ute i kveld, ble det ingen stor Falkeid kamp. Et ungt Falkeid lag som aldri klarte å true Torvastad 2.
Torvastad tok ledelsen 1-0 og 2-0 før Falkeid-gjengen fikk litt trua tilbake då det blir 2-1 midtveis i den andre omgangen ved Kristian Alvestad på et fint langskudd fra kant. Torvastad spillerene eg best på å få tida til å gå mot slutten, så det ender med et surt tap.

Neste mandag møtes de to Tysvær-lagene på Troppene.