Hektisk for politiet

Det har vært en travel natt for politiet. Heldigvis lite med adresse Tysvær så langt.

Politilogg for Sør Vest politidistrikt – Haugesund OPS

2235 – En plate blåste av tak i Kopervik.
En plate på ca 10*10 m blåste av en bygning i Kopervik. Ingen personer involvert eller i nærheten. Brannvesenet skulle sikre taket. Tilsvarende melding fra Hasseløy i Haugesund uten at noen kom til skade.

2300 – Ordensforstyrrelse på grendehus.
Politiet måtte rykke ut til et grendehus på Karmøy etter at en mann kranglet med de andre gjestene. Han hadde slått etter de andre gjestene og vært generelt ufin. Han hadde forlat stedet når politiet kom frem. Ingen anmeldelse.

2355 – Drosjekunde kunne ikke gjøre opp for turen.
En drosjesjåfør møtte på Politihuset i Haugesund. Han hadde en kvinnelig drosjekunde i 50 årene som ikke kunne gjøre opp for turen. Partene vil gjøre opp for turen i neste uke.

0015 – Bortvisning på Stord.
En 18 år gammel mann ble bortvist fra Leirvik sentrum etter at han blandet seg inn i politiets arbeid.

0030 – Uinviterte gjester på privat fest.
Politiet måtte rykke ut til en privat halloween-fest i østre bydel av Haugesund. De uinviterte gjestene var i ferd med å forlate festen når politiet kom frem. Ingen anmeldelse.

0100 – Slagsmål på Stord
Politiet måtte rykke ut til Leirvik sentrum etter melding om slagsmål. 2 menn hadde forlatt stedet like før politiet kom frem. Ingen personskade, men politiet har godt signalement på de to mennene. Foreløpig ingen politisak.

0120 – Krangel i Sauda.
Politiet rykket ut til en privat adresse i Sauda etter melding om krangling. Et ungt par som hadde kranglet etter å ha vært på fest. Ingen anmeldelse.

0135 – Slagsmål i Haugesund sentrum.
En politipatrulje ble vitne til et slagsmål på Indre kai. Flere personer involvert og det ble utøvd vold mot en dørvakt. Foranledningen var at en mann i 30 års alderen hadde tatt en jente på rompa og dette var det flere som reagerte på. Dørvakten vil anmelde forholdet og to mistenkte menn ble bortvist fra Haugesund sentrum.

0210 – Mann bortvist på Stord.
19 år gammel mann oppførte seg ufint mot dørvakter og fortsatte sin oppførsel mot politiet. Måtte kjøres hjem av politiet og bortvist fra Leirvik sentrum.

0215 – Voldelig mann på utested i Kopervik
En 20 år gammel mann utagerte mot gjester og dørvakter på et utested i Kopervik. Mannen fortsatte sin voldelige atferd mot politiet og blir derfor anmeldt for vold mot politiet. Både spyttet og bet polititjenestepersonene. Ingen kom til skade, men sak opprettes. Sitter i politiets varetekt og vil bli avhørt i løpet av søndag formiddag.

0220 – Mann bortvist på Stord.
En mann i 20 års alderen bortvist fra Leirvik sentrum etter å ha tisset på offentlig sted. Sak blir opprettet.

0220 – Mann slått ned på Bremnes – Bømlo
Politiet og ambulanse rykket ut til Bremnes etter at det hadde blitt utøvd vold mot en mann i 20 års alderen. Ambulanse fraktet fornærmede til Stord sykehus med alvorlige skader. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som har vært i område ved Pizzabakeren i tidsrommet rundt kl 0130 til kl 0300. Ring 02800.

0225 – Mann bortvist fra Haugesund sentrum
En mann i 20 års alderen funnet sovende inne på et gatekjøkken. Ble ufin mot politipatruljen, men tok til fornuft når han skjønte hvilke vei det kunne gå.

0235 – Mann bortvist fra Haugesund sentrum.
En mann i 20 års alderen ble bortvist fra Indre kai etter å ha vært ufin mot dørvaktene på et utested.

0240 – Mann slo til drosjesjåfør i Haugesund.
Politiet rykket ut til en adresse i østre bydel da en mann slo til en drosjesjåfør og nektet å betale for turen. Politiet kom i kontakt med en mann i 2o års alderen som etter hvert gjorde opp for drosjeturen. Usikkert om drosjesjåføren vil anmelde forholdet ytterligere.

0310 – Røykutvikling fra bolig på Karmøy.
Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling fra bolig på Åkrehamn. En mann i 30 års alderen vekket opp og tilsett av ambulanse. Det viste seg at mannen hadde sovnet fra en pizza i stekeovnen. Huset måtte luftes ut før mannen kunne gå inn igjen i huset. Sak opprettet.

0530 – Vold på en privat fest på Karmøy.
Politiet rykket ut etter melding om at det hadde blitt utført vold mot en mann og en kvinne. Politiet har mottatt anmeldelse og sak vil bli opprettet.