Per Inge Jacobsen ledet Avaldsnesdamene til 1-0 seier i cupfinalen over Vålerenga. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Per Inge Jacobsen er ferdig som trener i Avaldsnes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tysværbu ledet Avaldsnes til cupseier

Trener Per Inge Jacobsen klarte det ingen i Avaldsnes har gjort før han, nemlig å vinne cupfinalen i Telenor Arena. Vinnermålet i 1-0 kampen mot Vålerenga kom tidlig i første omgang ved Elise Thorsnes.

Per Inge Jacobsen har dermed sølv i serien og gull i cupen i sitt første år som trener for Karmøy-laget. Jacobsen kommer fra Frakkagjerd og har spilt for Stegaberg i sin barndom. Trenerkarrieren har han sikret seg gjennom verv blant annet i Vålerenga og Nordstrand.

Kaptein Elise Thorsnes scoret etter 5 minutter i kampen som endte 1-0. Det var kapteinens siste kamp før hun blir proff I Australia.

Tysvær Bygdeblad gratulerer både Jacobsen og Avaldsnes med gullet!