Per Inge Jacobsen ledet Avaldsnesdamene til 1-0 seier i cupfinalen over Vålerenga. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Per Inge Jacobsen er ferdig som trener i Avaldsnes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Jacobsen ferdig i Avaldsnes

Tysværbuen Per Inge Jacobsen fratrer som trener i Avaldsnes, opplyser klubben i en pressemelding lørdag kveld.

I følge klubben har det vært uenighet mellom AIL og Jacobsen om videre rollefordeling. Jacobsen ledet i Avaldsnes til en historisk cupfinaleseier og sølvmedalje i Toppserien denne sesongen.

– I løpet av høsten har det vært avholdt flere møter mellom den sportslige ledelsen og trener for å prøve å finne en samarbeidsplattform for videre utvikling av satsingen i Avaldsnes Elite. Styret har ønsket å ansette en sportssjef og har diskutert dette med Per Inge Jacobsen. Partene har dessverre ikke klart å enes om blant annet hvilken rolle sportssjef skal ha, og hvilken rolle Jacobsen skal ha i forhold til denne. Dette har ført til at begge parter har blitt enige om å avslutte samarbeidet, heter det i pressemeldingen.