Aune Sand forteller at broder Vebjørn kommer til Aksdal på lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Aune Sand forteller at broder Vebjørn kommer til Aksdal på lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vebjørn Sand kommer på lørdag

– Vebjørn har hatt lyst til å komme til Tysvær hele tiden mens vi har vært her. dessverre har et større arbeid hindret han i det. men nå ser det ut til at alt klaffer og han kommer på lørdag, sier Aune Sand.

Pop-up utstillingen i Tysværtunet har på mange måter vært en stor suksess. Svært mange har sett de omtrent 200 bildene som står utstilt der, og ikke minst møtt fargerike Aune Sand. Men prikken over I-en har manglet.
– Vebjørn kommer til Tysvær på lørdag og skal da blant annet ha tegnekurs med barn. Jeg er tilbake etter jul på torsdag. dermed får vi en perfekt slutt på utstillingen vår, sier Aune Sand til Tysvær Bygdeblad nå i kveld.