Hakkespettane gikk helt til topps i turneringen. foto: Stegaberg IL
Hakkespettane gikk helt til topps i turneringen. foto: Stegaberg IL

18 lag spilte volleyball

Volleyballturneringen 28. desember skapte stor aktivitet i Sysco Arena. 18 lag spilte kamper til langt på kveld.

– I storhallen var det rigget opp 5 volleyballbaner som det gikk kamper på. Her var 18 påmeldte lag og rundt 100 spillere. Lagene kom fra Haugesund, Stord, Bergen, Stavanger, Karmøy og Tysvær. Alle lag fikk minst 4 kamper. Vinnerlaget Hakkespettene kom fra Tysvær. DJ Nathaniel Stensen stod for god musikk i hallen, og det var kiosk med litt mat, frukt og drikke. Ekstra takk til Vebjørn Eikemo og Espen Førland som var initiativtakere til turneringen. Dette var gøy, blir turnering neste romjul også, lover daglig leder Aud Irene Eikemo.
Stegaberg IL sto bak turneringen.