Henriette Goksøyr i Skjold og Odd Kåre Grøttland fra Haugesund Avis sto for trekningen. Foto: Terje Flateby - Haugesunds Avis
Henriette Goksøyr i Skjold og Odd Kåre Grøttland fra Haugesund Avis sto for trekningen. Foto: Terje Flateby - Haugesunds Avis

Her er puljene i vintercupen

Stegaberg møter to 2-er-lag. mens Skjold møter trioen Haugar, Nord og Avaldsnes i årets Vintercup. Mange spennende kamper bør være resultatet av dagens trekning.

Her er gruppene i Macron Vintercup 2018-01-10
Pulje 1
Stegaberg
Trott 2
Skudenes
Vard 2

Pulje 2
Skjold
Haugar
Nord
Avaldsnes

Pulje 3
Halsnøy
Åkra 2
Bremnes
Kolnes

Pulje 4
Etne
Stord 2
Torvastad
Rubbestadneset

Lagene spiller enkel serie. De to beste lagene fra hver pulje går videre til kvartfinale.
Finalen spilles i Grinde lørdag 17. mars.

– Her var det en god blanding og ingen selvfølge hvem som går videre. Blir ingen enkle kamper i en vinterserie, uansett hvem en møter. Vi skal vel ikke klage på dette, sier Stegaberg-trener Dag Frode Tønnesen.
– Det mest positive nå umiddelbart er at det er mot tre lokale lag og at vi slapp 2-erlag i gruppen. Jeg som er ny trener i Skjold er nødt til å bruke disse kampene som trening, og det tror jeg alle skjønner. I vintercupen er det 11 mot 11 på varierende grunnlag, så det er vanskelig å være faglig i vurderingen av denne gruppen. Tror vi sier det er bra jeg, tre lokaloppgjør er alltid kjekt, sier Skjold-trener Tor Martin hegrenes.

Han ble også trekt ut av potten blant trenerne til lagene som hadde meldt seg på før jul.
Premien er knytt til FKH hvor han har vært med rundt a-laget i 5 år.