Denne gjengen arrangerer Tysværdag. De gleder seg stort til lørdag.
Denne gjengen arrangerer Tysværdag. De gleder seg stort til lørdag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Blir en fantastisk verden

Tysværdagen er bare dager unna. Lørdag kan du oppleve hele Tysvær samlet i storhallen på Frakkagjerd.

– Vi gleder oss enormt og har merket at utstillerne gjør det samme. Samlet i en storhall kan en oppleve en verden av tilbud, i og rundt Tysvær. Det blir konserter, utstillinger og en rekke stunts. Ikke rart vi gleder oss, sier Margareth Kristiansen i Sysco Arena.
Etter at 2.500 fant veien i fjor tror arrangørene på minst like mange i år.
– Vi har nå litt i overkant av 60 utstillere. Det er alt mulig spennende fra lag og foreninger til bedrifter. det er en egen matverden, hvor det går an å få seg en matbit. Jeg tror folk, som i fjor, blir overrasket over hvor mye Tysvær har å tilby, seier ordfører Sigmund Lier.
– Dette skal bli en mingledag, hvor en skal kikke, smake, oppleve og å møte folk. Tysværdagen skal være vår møteplass, men vi oppfordrer også folk fra nabokommunene til å komme. Her er plass til alle, sier varaordfører Ola S. Apeland.
Etter det Tysvær Bygdeblad kjenner til blir det også store avsløringer underveis i Tysværdagen.
FordRekord, alle korpsene i Tysvær og flere til, skal stå for underholdningen. Tysvær Bygdeblad står bak en lokal quiz hvor det er flotte premier til de heldige.