Johan Kringeland Eriksen i aksjon tidligere i år. Foto: Ida Kathrin Nielsen
Johan Kringeland Eriksen i aksjon tidligere. Foto: Ida Kathrin Nielsen

God start for Kringeland Eriksen

Tirsdag ble det skikkelig familieseier da kusk Johan Kringeland Eriksen vant løp på Forus med faren Geir Arne sin hest Kringeland Enok.

På Forus fortsatte 23-åringen den gode trenden fra i fjor da han sammen med Kringeland Enok på overbevisende sett tok årets første seier, da de triumferte på Forus Travbane. Hesten, som eies av den unge trenerens far Geir Arne Eriksen, forlot konkurrentene i den siste svingen og kom utruet til mål.
Til lokalsporten i Fedrelandsvennen sier grindebuen at han håper at dette året blir den store svenneprøven og at han lykkes med mange av 3-åringene han har på stall i Grimstad. I fjor var Kringeland Eriksen blant de aller mest suksessrike kuskene/trenerne i landet, til tross for sin unge alder.