Are Søderlund og Fredrik Svendsen spilte for Stegaberg. Foto: Stegaberg IL
Are Søderlund og Fredrik Svendsen møter Nord i kveld. Foto: Stegaberg IL

Lønning ganger to mot Skudenes

Det ble en god start i vintercupen for Stegaberg. De vant 2-1 borte mot Skudenes etter to mål av Petter Lønning.

– Det ble en 2-1-seier borte mot Skudenes på oss i kveld etter at det sto 0-0 til pause. Skudenes tar ledelsen cirka etter en time spill. Petter Lønning utlignet i det 82. minutt før han i det 89 minutt avgjør kampen. Jeg synes vi vinner fortjent, sier trener Dag Frode Tønnesen.
Han summerer opp omgangene slik:
I 1. omgang opptrer vi meget solid, de skaper kun et langskudd og 2-3 farlige cornere. Vi har flere sjanser, og vi ser igjen ting som vi har trent på, da i form av press og spillmønster bakfra. Mye positivt å ta med seg.
I 2. omgang blir mer gjenspilt. Vi opptrer rufsete både i press, spill og med ball. Blir mye en og en, det gode kollektive vi så i 1. omgang er borte. Men vi viser vinnervilje og snur kampen i de siste 10 minuttene. Alle 16 får minimum 45 mininutter, så alle fikk en god fysisk økt. Alt i alt en grei første kamp der de tre nykommeren får spilletid og viser igjen.