Det blir ingen kamp mellom Skjold og Nord i kveld, melder trener Tor Martin Hegrenes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Skjold og trener Tor Martin Hegrenes ligger under for Torvastad. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Kamp avlyst – Skjold vinner 3-0

Vinteren og en litt tynn stall har gjort at Nord trekker seg fra den siste kampen i vintercupen. det betyr at Skjold vinner 3-0 og vinner sin pulje.

– Vi har hatt et sterkt ønske om å både spille kampen og være fleksible overfor Nord, men både bytting av dag og muligheter for å «låne» alternativ bane var ikke nok. Dermed vinner vi vår pulje foran Haugar, men det er viktig for meg å presisere at dette var en kamp vi ønsker skulle ha blitt spilt, sier Skjold-trener Tor Martin Hegrenes.
– Det var for kort tid siden av Bygdebladet fikk en tekstmelding fra Nord om at kampen i morgen ikke kunne spilles. Like etter kom meldingen om at Nord ikke ser muligheter for å få avviklet kampen, og at de trekker seg.
Resultatet blir da satt til 3-0.
Dermed er Haugar og Skjold videre, og sluttspillet kan settes opp.