Det ble 0-0 for Sander Hettervik og Skjold mot Halsnøy. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Sander Hettervik scoret i sin tredje kamp på rad. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold tapte

– FKH hadde ballen mest gjennom hele kampen, men det var jevnere etter pause. Skjold forsvarte seg stort sett bra, men produserte ikke allverden fremover. Kunne imidlertid klart uavgjort, etter at Sander Hettervik scoret i sin tredje kamp på rad. Likevel fortjent seier til FKH 2, som stilte med et relativt bra lag, sier Skjold-trener Tor Martin Hegrenes.
Og fortsetter:
– Vi har mye å jobbe med både offensivt og defensivt. I kamper der motstanderen har ballen mer enn oss, så må forsvarsspillet være strammere, og løpsviljen på kontringene være større. Vi bør likevel ha potensiale til å ha ballen mer enn vi klarte mot FKH 2. Uansett nyttig for oss å få trent på kamper med dette kampbildet, som vi også vil få noen av i serien.

Skjold møter Nord på Norheim i den siste kampen i Vintercupen på tirsdag.

Kampfakta

Treningskamp
Storhall Karmøy
FKH 2 2 (1)
Skjold 1 (0)
Målscorer Skjold: Sander Hettervik.

Skjold (4-4-1-1): Håkon Bådsvik (Jomar Skrunes fra 25.) – Oddbjørn Halvorsen (Mathias Lindanger fra 80.), Halvor Hansen (Tollak Gismarvik fra 46.), Morten Bådsvik, Jonas Risanger – Roald Berge (Kristian Walland fra 46.), Haakon Kvia, Mats Steinsland (Håvard Hovland fra 46.), Daniel Aarås (Gøran Kallevåg fra 80.) – Aleksander Gundersen (Sondre Bådsvik fra 65.) – Sander Hettervik.