Glenn Fjellet løp og løp. Han scoret ett mål, men burde hatt flere mot Ølen. det endte 3-3. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Glenn Fjellet og Stegaberg møter Ølen igjen i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Gikk tomme og tapte 5-3

Stegaberg begynte best, ledet 2-0 og styrte kampen. Men mot slutten raknet det helt og Vard 2 vant 5-3.

Stegaberg kunne vært videre i vintercupen med seier over Vard 2 i kveld. Men det ble Vegard Sætre og hjemmelaget som jublet mest. Han scoret fire av Vard sine fem mål.
– Vi begynte bra og Ole Johannes Stople og Glenn Fjellet sendte oss i en 2-0-ledelse. Vard kom riktignok mer med etter hvert, men ett mål av Erik Frøyland sørget for at vi ledet 3-2 ved pause. Etter pause var vi med en stund, men mot slutten fikk vi kjørt oss, sier trener Dag Frode Tønnesen.
– Hva skjedde mot slutten?
– Vi hadde planlagt på forhånd å prøve med tre bak, noe som ikke fungerte i dag. De kjørte oss på kantene og Sætre var vanskelig å stoppe. Vi la tilbake til fire, men da var løpet kjørt. Den lette forklaringen er nok at de løp mer, smartere og sto hele kampen. Nå må vi skjerpe oss og få poeng mot Trott 2, sier Tønnesen.
Stegaberg manglet en syk Are Søderlund i kampen.