Vamp serverte en strålende konsert som gave til alle de fremmøtte i Tysværtunet i kveld. foto: Brit Iren Meland
Vamp serverte en strålende konsert som gave til alle de fremmøtte i Tysværtunet i kveld. foto: Brit Iren Meland

Feiret 25 år med fullt hus og Vamp

Tett på 400 gjester var med på kveldens feiring av Tysværtunet. 25 aktive år, og med en sentral rolle i Tysvær sitt kulturliv. Samtidig et omsorgssenter i toppklasse. Det manglet ikke på gode ord i festtalene. Kvelden ble avsluttet med Vamp.

Det var mange som var invitert, eller som hadde sikret seg billett til kveldens fest. Og festlig ble det. Lett underholding i foajeen, dronning Maud og en god prat. Som en ekstra gave til alle de fremmøtte fikk en servert en hel konsert med Vamp.

Mer om festhelgen i Tysværtunet i papiravisen på torsdag.