Tor André Eskevik skal likevel møte Nord i vintercupen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tor André Eskevik og Skjold skal likevel møte Nord i vintercupen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Nord – Skjold: Vil spille likevel

Vintercupkampen mellom Nord og Skjold blir spilt likevel. Kampen går mandag klokken 20. – Det var en åpning for å gjøre et forsøk i neste uke, og den benytter de to lagene seg av, sier daglig leder i Skjold Henriette Goksøyr.

– For oss er det viktigste med vintercupen å få spille kamper og ikke vinne på walk over. Nå viste det seg at Etne og Stord 2 fikk utvidet frist for å spille sin kamp, og da hang vi oss på og har avtalt å møte Nord på mandag, sier trener Tor Martin Hegrenes.
Nord bekreftet i går kveld at de trakk seg, men har nå takket ja for å få en ny sjanse. De kan uansett utfall ikke gå videre i cupen.

Dermed går disse to kampene neste uke:
Etne – Stord 2
Nord – Skjold