Maria Revheim er godt fornøyd med bøsseaksjonen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Maria Revheim er godt fornøyd med bøsseaksjonen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

75.000 til «Krafttak mot kreft»

Til tross for at en ikke klarte å få inn nok bøssebærere til å dekke hele kommunen fikk aksjonskomiteen et veldig godt resultat på 75.353 kroner til aksjonen «Krafttak mot kreft».

Både Maria Revheim, kreftkoordinator Tysvær kommune og Gerd Jorunn Christensen i Frivillig sentralen, samt Kreftforeningen er absolutt fornøyd med resultatet og veldig takknemlig for alle som deltok som bøssebærere.
– Jeg er imponert over giverviljen til Tysværbuen og tenker at mange ser at dette er en viktig sak. Vi håper også at det gode resultatet vil være med på å inspirere enda flere til å være med å bidra til neste år. Så tusen takk til alle som deltok. De fleste som deltok var fra Frakkagjerd ungdomsskole, Nedstrand Pensjonistforening og Tveit vgs, sier Maria Revheim.