Martha Kold Bakkevig overtar som administrerende direktør i Steinsvik Group og erstatter Bjørn M. Apeland
Martha Kold Bakkevig er administrerende direktør i Steinsvik Group. Her sammen med Bjørn M. Apeland

Mer heder til Steinsvikgruppen

Vinneren av Næringsforeningens pris «Årets bedrift 2017» er tildelt Steinsvik Group.

Her er juryens begrunnelse:

«Vinneren av Næringsforeningens pris «Årets bedrift 2017» er en virksomhet som er tuftet på entreprenørskap og evnen til å til å utvikle og kommersialisere gode produkter. Innovasjon er og har vært et sentralt begrep i bedriftens historie, og resultatene begynner nå for alvor å vise seg.

At utvikling tar tid, er denne bedriften et godt eksempel på. Utholdenhet og klokkertro på egne ideer har vært fundamentalt og nødvendig for å overleve. Overbevisningen om at det faktisk er mulig å konkurrere internasjonalt fra et lite sted på Sør Vestlandet likeså.

Det er fristende å bruke uttrykket «å legge verden for sine føtter». Men et selskap fra Haugalandet som nå er blitt mye større ute enn hjemme, og som har slått rot i alle verdenshjørner, fortjener litt svulmende ord.

Med et godt økonomisk og teknologisk fundament og et marked som bare ser ut til å vokse, burde mulighetene for fortsatt ekspansjon hjemme og ute være til stede. Selv om gründeren selv har hoppet av for å konsentrere seg om andre utviklingsprosjekter i regionen.

Juryen ønsker lykke til og utroper Steinsvik-gruppen til Årets bedrift 2017».