Fra venstre: Håkon Bådsvik, Tor Andre Eskevik, Jonas Staurland og Oddbjørn Halvorsen.
Fra venstre: Håkon Bådsvik, Tor Andre Eskevik, Jonas Staurland og Oddbjørn Halvorsen.

TB teller ned til onsdag: – Det ser lysere ut

Onsdag er det cupfest i Grinde. Skjold tar i mot FKH i 1. runde i cupen. Frem til kampstart samler vi en rekke saker i en egen cupboks litt nede på hjemmesiden vår. Vi starter med en statusoppdatering fra Skjold-trener Tor Martin Hegrenes.

Skadesituasjonen på Skjolds a-lag er lysere en noensinne. På søndagens trening var hele 27 spillere i aksjon, inkludert hospitantene Gøran Kallevåg, Gabriel Holden og Isak Sirevåg fra juniorlaget.
– Spesielt gledelig er det at spillere som har vært ute en stund, nå er i gang igjen. Keeper Håkon Bådsvik har vært ute siden kampen mot FKH 2 11. februar. Han har nå trent siden påske, og var også i troppen mot Hundvåg nå sist, skriver Tor Martin hegrenes på klubben sin Facebook-side.
Og fortsetter:
– Oddbjørn Halvorsen vært ute siden midten av mars, men er nå i full trening igjen. Det samme er Jonas Staurland, som har vært ute helt siden desember. Begge disse har hatt ankelskader. Tor Andre Eskevik måtte av banen med brudd mot Nord 19. februar, men var tilbake på banen søndag kveld. Han avventer fortsatt litt før han deltar i spilløvelser.
Med rundt 25 disponible spillere, blir det tøff kamp om plassen for å komme i 18-mannstroppen til kamp, og enda verre å få en startplass fremover. Men intensjonen er, at konkurranse får hver enkelt til å strekke seg så langt som mulig, og dermed gir utvikling.