Blir det mer å juble for på hjemmebane i kveld? Ikke umulig når Djerv 1919/Nord kommer til Falkeid. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Blir det mer å juble for på hjemmebane i kveld? Ikke umulig når Djerv 1919/Nord kommer til Falkeid. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Blir det to strake for Falkeid-damene?

Falkeid fikk en god start med 2-1-seier på bortebane i serieåpningen. I kveld kommer det byjenter til bygda. Spillerne tror på en jevn og spennende kamp.

Samarbeidslaget mellom Djerv 1919 og Nord trenes av en gammel fotballkjenning i Linda Worre Bråtveit. Hvor godt laget hennes er er vanskelig å spå etter 0-5 for en av seriefavorittene fra Egersunds.
Falkeid mangler fortsatt et par spillere som er ute med skade, eller som ikke kan være med i kveld, men må være favoritter til en ny seier
– Jeg tenker at Djerv/Nord er et ungt lag med mange bra spillere slik som oss. Så tror jeg at kampen i dag kommer til å bli jevn, og at det laget som har best innsats vinner. Stemningen etter sist kamp er bra, men nå har vi lagt den bak oss det og fokuserer videre på de kommende kampene, sier Emma Askeland.
Lagvenninde Solveig Egge er enig i det meste av det Askeland påpeker.
– Det er en veldig viktig kamp for oss, og en kamp vi har veldig lyst å vinne. Jeg håper vi klarer å få i gang våres spill, og senker skuldrene mye mer enn det vi klarte i sesongåpningen mot Vidar. Jeg tror vi begge stille ganske annerledes lag enn i fjor, men tror fortsatt det vil bli en jevn og tøff kamp hvor vi må gi alt.
I fjor endte det med Falkeid-seier og uavgjort i de to kampene lagen spilte mot hverandre.

Kampen i kveld på Troppene starter klokken 19.00
Falkeid sin tropp: Line Skeie Pedersen, Julie Kaltveit, Anna Nesheim Fuglestein, Tomine T Vikre, Inger Marie Lien, Emma Askeland, Solveig Egge, Hannah Telle, Karoline Nybru, Lene Telle, Tonje Medhaug, Aina Lotsberg, Ida Aspen, Anne Øxnevad og Sara Haugan Helland.
Djerv 1919/Nord sin tropp: Andrea Halvorsen, Mona Tvedt, Imani Shidokaeva, Samira Johnsen Roth, Signe Aarekol, Julie Aase, Henrikke Drange, Frida Lie Haaland, Sandra Barane, Liliane Osnes Gabrielsen, Nora Celine Sørhaug, Eirin Valen Stange, Marit Dalen, Andersen, Linn Krossgått Førre, Johanne Rokstad og Helene Helgeland.

3. div. spilt til nå:
Djerv 1919/Nord – Egersunds 0 – 5
Haugar 2 – Vard 3 – 0
Viking – Klepp 3 9 – 1
Vidar- Falkeid 1 – 2
Lura- Hinna 2 6 – 0
Vard – Forus og Gausel 0 – 4
Randaberg – Haugar 2 3 – 3

Falkeid sine neste kamper:
Egersunds – Falkeid
22.04.2018 14:00 – B&G-banen

Falkeid – Viking
30.04.2018 19:00 – Tysværvåg gras

Falkeid – Forus og Gausel
08.05.2018 19:00 – Tysværvåg gras

Haugar 2 – Falkeid
14.05.2018 20:00 – Sakkestad kunstgress