Skjold-trener Tor Martin Hegrenes lar juniorene hvile i kveldens kamp i Vats. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tor Martin Hegrenes er ferdig i Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

TB teller ned til i kveld: Her er troppen

Her er troppen til SKjold før kampen mot FKH. Vi har som vanlig tippet hvem som starter. Noen bytter er tvunget frem av skader.

Tropp (18 spillere):
Ajdin Brakic
Aleksander Gundersen
Berge Ohm
Daniel Aarås
Haakon Kvia
Halvor Hansen
Håkon Bådsvik
Jomar Skrunes
Jonas Risanger
Kristian Walland
Marco Passera
Mats Steinsland
Morten Bådsvik
Petter Haraldseid
Sander Hettervik
Sondre Bådsvik
Tollak Gismarvik
Vegard Steinsland

Ikke i tropp: (Gabriel Holden), (Gøran Kallevåg), Håvard Hovland, Håvard Spartveit, Håkon A. Waage, Jonas Staurland, (Mathias Lindanger), Oddbjørn Halvorsen, Roald Berge

Tysvær Bygdeblad tipper at disse 11 starter, men denne gangen er det flere av plassene som er usikre. Keeper Jomar Skrunes har spilt bra for Skjold denne sesongen, men med en skadefri Håkon Bådsvik tilbake er det et åpent keeperspørsmål. Bådsvik har vært klubbens beste over tid, og det kan være fristende å sette han inn i en slik kamp.
På midtbanen vil en savne Håvard Hovland. Vi tror Mats Steinsland får en ny sjanse sammen med Tollak Emil Gismarvik sentralt. Berge Ohm og Daniel Aarås bør være bankers på kantene.
Fremme er det en ny utfordring. Vegard Steisland er med i troppen, men hvor lurt det er å starte med han er vanskelig å si. Kanskje det er tid for å kjøre Ajdin Brakic fra start. Tor Martin Hegrenes bestemmer, vi tipper.