Kjellaug Selsaas og hunden Ludvig er blant de aller beste på Frakkagjerd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kjellaug Selsaas og hunden Ludvig er blant de aller beste på Frakkagjerd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Må vente spent på VM-plass

22 ekvipasjer mange av de blant de beste i Norge. Målet for de beste var en VM plass i Nederland til sommeren. Kjellaug Selsaas og hunden Ludvig er blant de aller beste.

Resultatene viser at ekvipasjen er topp-5 på Frakkagjerd disse to flotte vårdagene. Selv om Selsaas ikke var helt fornøyd med alt, lørdag, så lever VM-håpet.
– Det var litt av alt i dag, og jeg er ikke helt fornøyd. Men vi får prøve igjen, smiler Selsaas, som mange i Tysvær kjenner fra Tveit vgs.
Det var deltakere fra Bodø i nord til Sørlandet i sør som dukket opp på kunstgresset. Lydhetsprøvene imponerte de fremmøtte og det var etter hvert mange som fant veien, og kanskje ble litt inspirert.
– Fantastisk fine dager vi fikk her på Frakkagjerd og nivået på det som blir vist her er imponerende. dette er den 4. og 5. uttakskonkurransen. Etter denne helgen blir VM-deltakerne tatt ut. Norge har tidligere gjort det svært bra i VM blant annet med Selsaas i spissen, sier Jan S Nilssen som er leder i Norsk Schäferhundklubb avd. Haugalandet.

Mer om uttaksstevnet i papiravisen.