Vegard Skjerve stanger inn 3-0 like før pause. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vegard Skjerve stanger inn 3-0 like før pause. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold – FKH: – Cupen er veldig viktig

FKH er videre i cupen, og vil garantert få støtte fra tysværbuen på vegen mot en cupfinale. Og cup er viktig.

– Cupen er viktig for oss spillere og for FKH som klubb. Det er den vi kan vinne og da må vi holde oppe og vinne slike kamper som i dag. Det er også viktig for oss som er toppklubben her i distriktet, å vise oss fram fra en positiv side. Vi tok ikke lett på dette, og jeg vil berømme Skjold for å ha stått på hele kampen, sier FKH-kaptein Vegard Skjerve, som scoret et av gjestene sine mål i 3-0-seieren.
– Hvilket fokus hadde dere?
– Vi skulle vinne, unngå skader og dumme kort. Slik sett så innfridde vi 100 prosent. Var kanskje ikke toppkvalitet på alt vi gjorde, men i cupen er det viktigste å vinne. det klarte vi, og vi traff på mange kjekke supportere her inne. Det ble en god kveld ut av det, smilte FKH-kapteinen.

Anonym
FKH slapp til debutant Erin Pinheiro mot Skjold, men den tidligere St-Etienne spilleren viste lite igjen. Han hadde en del dueller midt på banen mot Mats Steinsland og tollek Emil Gismarvik, og det kom Skjold-duoen godt ut av.
For Skjold var Vegard Steinsland tilbake fra start, og leverte en jevnt god kamp.

Mats Steinsland med Erin Pinheiro i ryggen. Steinsland hadde god kontroll på debutanten.

Vegard Steinsland kjente ingenting, sa han før kampstart. Dermed var det bånn gass mot Fredrik Pallesen Knutsen og FKH.