Stegaberg-gjengen bak fra venstre: Tina Aarøy, Johanne Lier, Hedda Opsøen, Adele Linea Rokstad, Anna Feed.
Foran fra venstre: Sondre H. Gard, Jørgen Nordbø, Aleksander T. Langkås.

Nye sterke prestasjoner

Sist uke ble siste runde av terrengløpskarusellen avholdt, arrangert av Haugesund IL. Nok en gang er det sterke prestasjoner fra Stegaberg IL Friidrett.

J11: Mathea Lønning 2. plass
G11: Sondre H. Gard 4.plass, Jørgen Nordbø 5. plass,
J13: Hedda Opsøen 1. plass, Johanne Lier 2. plass, Adele Linea Rokstad 3. plass
G13: Eskil Kolnes 4 plass.

Hedda Opsøen ble denne gang klokket inn på tiden 2,02 som dermed er ny løyperekord på 620m løpet.
Stegaberg markerer seg dermed godt på sammenlagtresultatene for alle tre løp:

J11: Mathea Lønning 3. plass
G11: Sondre H. Gard 3.plass, Jørgen Nordbø 4. plass, Aleksander T. Langkås 6. plass.
J13: Hedda Opsøen 1. plass, Johanne Lier 2. plass, Adele Linea Rokstad 3. plass og Anna Feed 4. plass, Tina Aarøy 6. plass.
G13: Eskil Kolnes 2. plass.

Også Stegabergs rekrutter har hatt solide prestasjoner i årets terrengløpskarusell. Disse rangeres ikke, men alle premieres med flotte medaljer.
Terrengløpskarusellen ble avsluttet med premieutdeling og pizzaservering i DeepOcean Arena.

I mål uten sko
I helgen ble det avholdt Kretsmesterskap i terrengløp, arrangert av Gjestdal Idrettslag.
Fra Stegaberg Idrettslag Friidrett stilte Hedda Opsøen til start i klassen Jenter 13.
I tøft terreng er det detaljene som teller, og dårlige skoknuter kan bli avgjørende. I den 1020 meter lange løypa mistet Opsøen skoene 200 meter fra mål, og kom da inn på en 2. plass 9-tideler bak vinneren Maria H. Vika fra Hjelmeland IL.