Lasse Staurland (t.v.)applauderer lagene inn til kamp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Lasse Staurland (t.v.)applauderer lagene inn til kamp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

– Takk for kampen, alle sammen

Sportslig leder i Skjold Lasse Staurland var en glad og lettet mann etter kampen mellom Skjold og FKH. Det var en prikkfri kveld i Grinde.

Av Joachim Kvalavåg
– Det ligger mye planlegging bak denne kampen, og vi hadde tatt høyde for mye. Men det gikk over all forventning. Det var utplassert 50 frivillige som vakter, kiosk og parkering. Alt har gått over all forventning, og vi må få takke publikum. Det var over 700 betalende inne her, sier Staurland.
Det betyr et sekssifret beløp i overskudd for å få hjemmekamp. I tillegg kommer det penger fra forbundet for å ha deltatt i 1. runde.
Det har vært mye dugnad, og alle klubbens lag har deltatt. Kommunen kom med gjerder, og jeg kan ikke si annet enn at det var velykket. Det var en fin og god stemning hele tiden, oppsummerer Staurland.