Det blir tøff motstand for Hannah Telle og Solveig Egge i kveld når Viking kommer på besøk. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Solveig Egge var en av banens beste da Vard og Falkeid spilte 2-2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Serielederen til Troppene

Egil Østenstad tar med seg serieleder Viking til Troppene i kveld. Kan Falkeid stikke kjepper i hjulene?

3.div Kvinner
Falkeid- Viking damer
Mandag 30.april kl 1900
Tysværvåg gras

– Serieleder Viking hadde ett bra lag i fjor og nå har de i tillegg fått inn 2-3 erfarne eks Klepp spillere i blant annet Julie Merkesdal. Egil Østenstad er fortsatt trener og hans datter Martine som er landslagsspiller er med i troppen. For Falkeid er dette en bonuskamp, hvor vi har alt å vinne, sier Olav Askeland før kveldens kamp.

Spillertropp:
Line Skeie Pedersen, Inger Marie Lien, Tomine Teisdal Vikre, Tonje Medhaug, Julie Kaltveit, Emma Askeland, Solveig Egge, Hannah Telle, Stine Askeland, Lene Telle, Sara Haugan Helland, Aina Lotsberg, Anne Øxnevad, Henriette Jøsang, Elina Strand og Anna Nesheim Fuglestein.