Ola Christian Bårdsen , Dan Jørgen Eide , Yngve Askeland, Erling Halsne og Øyvind Bokn er Bokn & Havresekkane. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ola Christian Bårdsen , Dan Jørgen Eide , Yngve Askeland, Erling Halsne og Øyvind Bokn er Bokn & Havresekkane. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fullt hus og stor stemning for Bokn & Havresekkane

De har fått seg et stort publikum etter hvert. Og det spørs om ikke enda flere har fått sansen for Dan Jørgen Eide, og bandet etter dagens lunsjkonsert.

Bokn & Havresekkane trakk mye folk sist de var her for to år siden. Denne gangen klaffet det med både skolebesøk og kursdag, og tett opp mot 200 fant veien til en halvtime med mer eller mindre kjente låter fra bandet. Lunsjkonsertene til Tysvær Bygdeblad og Tysværtunet begynner å bli «store» bokstavelig talt.
Og Eide fikk de fremmøtte med på både knipsing, nynning og klapping. Ikke verst i fullt dagslys midt på dagen. Og folk satt tydelig pris på låter om det vanlige, om livet til en 40-åring, om drømmer og håp.

Disse låtene fikk vi høre:
Taxi
Katten i Volvoen
Heilt sikkert
Seier
Halvbrent
Nerom Frankrike
Halmstrå

Bandet:
Øyvind Bokn på trommer,
Ola Christian Bårdsen på tangentar
Yngve Askeland på bass.
Erling Halsne speler gitar,
Dan Jørgen Eide vokalist

Dan Jørgen Eide

Erling Halsne

Øyvind Bokn

Ola Christian Bårdsen

Yngve Askeland,

11. mai er det allerede klart for ny konsert. Da kommer Berge og Olav Ohm. Det er bare å glede seg, og ikke minst møte opp i god tid.