Verken Sander Hettervik eller Håvard Hovland hadde noen stor dag mot Kopervik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Verken Sander Hettervik eller Håvard Hovland hadde noen stor dag mot Kopervik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Trist å se Skjold på denne måten

Skjold har gledet mange i år. Men ikke i serien. På nytt ble det en totalt kollaps mot hardtkjempende Kopervik, som ville ha poeng med seg hjem.

Skjold skulle score først. Det klarte de ikke. Skjold skulle unngå farlige dødballer i mot. Det klarte de ikke. Skjold skulle spille i bakrom og unngå dueller med midtstopperne. Det klarte de ikke. Skjold skulle vinne. det klarte de heller ikke.
Lista over det som gikk galt mot Kopervik er lang. Sander Hettervik var en slagen mann etter 90 triste minutter.
– Dette var en skikkelig drittkamp fra vår side. Vanskelig å si hva som gikk galt. Kanskje like greit å si alt. Vi tapte alle duellene, var upresise og lot de få enkle mål. Vi kom litt med på 1-1, men tok ikke vare på det initiativet heller. Nei, dette var svakt, sier målscorer Hettervik.

Rot
– Det var mye rot og lite system over dette trener Tor Martin Hegrenes.
– Ja, det oppleves nok slik, og det var også tidvis rotete det som ble prestert. Vi visste hva vi gikk til, var klar over hva vi måtte unngå, men går rett i fellene likevel. De får lette mål, vi gjør ting mye vanskeligere. Kampmessig var ikke dette noe kjekt, men vi skal ikke krisemaksimere enda. Vi har levert på et bedre nivå enn dette. Målet er å komme tilbake dit raskest mulig, sier Skjold-treneren.

Midt i trynet
Skjold skulle ut i 100 og styre kampen. I stedet ble det svakt forsvar- og keeperspill og 1-0 til KIL etter bare tre minutter. Så kom det etter hvert et par Skjold sjanser, men både Daniel Aarås to ganger og Berge Ohm leverte svake avslutninger.
I andre omgang var det stadig Skjold som hadde ballen mest, og da Sander Hettervik styrte inn 1-1 så det faktisk ut som om det løsnet litt. Men da KIL sin Morten Bådsvik kunne utnytte tafatt forsvar- og keeperspill like før slutt, ja da ble det null poeng til hjemmelaget og god grunn til å feire for gjestene.

Tollak Emil Gismarvik

Mer om kampen, og blant annet comebacket til Jonas Staurland i papiravisen. Der kommer det også en trist spillerbørs.

Kampfakta

Skjold 1 (0)
Kopervik 2 (1)

4. div. avd. 2
Grinde kunstgras
0-1 Sondre Veding (3)
1-1 Sander Hettervik (65)
1-2 Morten K. Bådsvik (73)
Dommer:Tomas Østensjø Tjelle, Forus og Gausel
Tilskuere: 65