Lars Magne Ullvang vant i dag NM-gull og Kongepokalen etter seieren på K1 500 meter. Foto: Privat
Lars Magne Ullvang er klar for mer WC. Foto: Privat

Lars Magne Ullvang klar for WC

Etter internt uttaksløp for det norske padlelandslaget tirsdag denne uken er Lars Magne Ullvang tatt ut til å padle WC i både Ungarn og Tyskland.

Etter internt uttaksløp for det norske padlelandslaget tirsdag denne uken er Lars Magne tatt ut til å padle K2 1000m og K4 500m under World Cup 1 i Szeged, Ungarn 18-20. mai og World Cup 2 i Duisburg, Tyskland 25-27. mai.
Under årets første stevne i København for et par uker siden presterte Lars Magne under egne forventninger og måtte derfor padle bra under denne ukens uttakningsløp på Årungen som var K2 1000m. Lars Magne padlet det aktuelle uttakningsløpet sammen med Eivind Vold (Oslo KK) og gjorde et bra løp hvor de vant ca 3 sekund før nærmeste utfordrer. Med bakgrunn i resultatene fra København stevnet i april og nevnte testløp kvalifiserte Lars Magne seg til World Cup senere i måneden. Lars Magne er tatt ut til å padle K2 1000m sammen med Eivind samt K4 500m med Eivind, Lars Hjemdal (Oslo KK) og Hakeem Teland (Kristiansand KK).

Deltakelsen i World Cup gjør at Lars Magne ikke kommer til å delta under Norges Cup åpningen som Tysvær Kano og Kajakklubb arrangerer 12-13. mai.