Thomas Dueland med sin første Falkeid kamp. Foto: Asbjørn Bakken

1-1 smakte godt

To mål helt på slutten av kampen sørget for at det ble 1-1 mellom Falkeid og Torvastad 2 i kveld. Det smakte godt for hjemmelaget.

Asbjørn Bakken følgte kampen live:

Thomas Dueland (Tidl Nord og Djerv) spiller sin første kamp i Falkeid trøya.
Espen Knutsen er på banen igjen, for første gang i år. (Hjemme fra skolegang)

Det har vært jevnt den første halve omgangen med noen halvsjanser til begge lag.

Det fortsetter jevnt, få store sjanser, Falkeid kanskje med den største etter 37. Min. Frispark fra Johan Tysvær.

0-0 Pause
Jevnt, men med et lite overtak til Falkeid.

52 min Falkeid har hatt ein god periode. Stor sjanse til Falkeid og Hermann Mokleiv
Langskudd, keeper står langt ute men får dyttet til corner.
To etterfølgende cornere nesten fra Robert Drønen med hode.

Falkeid fortsetter presset, nære på når Espen Knutsens skudd stusser i motstander og dupper like utenfor.

Det er tøffe dueller, og det deles ut rettmessig gule kort flere ganger til begge lag av dommer Georg Bårdsen.

82 Min 0-1 Torvastad 2 Stian Langeland
Torvastad får frispark ca 20 meter, et godt skudd og Daniel Mikkelsen må gi retur. Der står Stian Langeland og setter inn 0-1 fra bakre stolpe. Mot spillets gang tar Torvastad 2 ledelsen.

89 min Falkeid 1-1 Stian Helgeland
Falkeid frispark fra 20 meter denne gang, litt skråere hold. Stian plasserer den heil opp i det bakre krysset og keeper kan ikke forhindre 1-1. Flott mål.

6 min er lagt til

94 min Falkeid nære på med en høy ball inn i ett tettbefolka felt, nær ved å stusses i mål.

Nervøst nå, Torvastad med mulighet helt på tampen men skuddet går 8 meter over målet.

Det ender 1-1 på Troppene.

Dette fortjente et Falkeid-lag som har hatt mye motgang i år. Og totalt sett var Falkeid best i dag.