Kamilla Rasmussen scoret tre mål på Torvastad og keeper Eli Johnsrud Reinertsen. Det endte 8-1. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kamilla Rasmussen scoret tre mål på Torvastad og keeper Eli Johnsrud Reinertsen. Det endte 8-1. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ny storseier til Stegaberg/Skjold

De er ikke glad i 7-er fotball, men viste ingen nåde likevel. Torvastad ble sendt hjem med 1-8. Samarbeidslaget cruiser videre i 4. divisjon.

Det er rett og slett litt rart å se seniorfotball på 7-erbane med små mål. Det eneste normale på Frakkagjerd i kveld var at Stegaberg/Skjold på nytt dominerte, spilte fin fotball og scoret mange mål.
Det stoppet på 8-1.
– Greit nok det men det blir helt feil med disse sjuerkampene. Men vi må ha med oss poeng og mål fra disse kampene også, så 8-1 er vi fornøyd med. Alle fikk spilletid og vi fikk en gjennomkjøring på gress. Men en ser på spillerne at det er vanskeligere med andre regler og mindre plass, sier trener Trond Helge Erland.
Stegaberg/Skjold hadde kontroll på det meste, og bortsett fra Torvastad sin lekre redusering ved Marianne Førre, var det stort sett spill mot ett mål.
Neste kamp er 15. mai mot Avaldsnes 3. Det er også en 7-er kamp.

Kampfakta

Stegaberg/Skjold 8 (5)
Torvastad 1 (0)
4. div. damer
Frakkagjerd stadion
Mål Stegaberg/Skjold: Lena Litlehamar 2 , Kamilla Rasmussen 3, Vilde Skofteland, Ava Skrunes, Elena Simone Stenersen
Mål Torvastad: Marianne Førre
Dommer: Oddgeir Søllesvik, Haugar
Tilskuere: 30