Olav og Berge Ohm imponerte under dagens lunsjkonsert. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Olav og Berge Ohm imponerte under dagens lunsjkonsert. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fantastisk lunsjkonsert

Et piano og en gitar. Olav og berge Ohm imponerte stort med en nydelig lunsjkonsert i Tysværtunet. Farmor sitt dikt «Freden» toppet det hele.

Nok en gang var det godt besøk på vår lunsjkonsert. Og nok en gang skulle det vise seg å være en flott konsert som ble servert i lunsjen. Brødrene Ohm kom, sang, og forvsant med et knippe nye venner. Til og med autografskriving ble det plass til.
Etter en halvtime var det spesielt en sang det ble snakket om. «Freden» med tekst av farmor Judith Bergitte Ohm, og med melodi av Olav og Berge Ohm.
– Det er en spesiell historie bak den, og at folk takker for akkurat den sangen gjør oss litt stolte. Farmor skrev mange dikt og vi satte melodi til denne til begravelsen hennes. Det er en flott tekst, sier brødrene.
Og en flott melodi kan vi legge til. Det var tyst i salen i det Berge fremførte sangen nydeleg og ekte på dialekt.

Variert
Ellers bydde duoene på litt for en hver smak. Fra Coldplay, via egenkomponert materiale til Frank Sinatra. Det ble en perfekt lunsj på alle måter. Og at gutta har talent og flotte stemmer er det ingen tvil om.
Dette spilte de:
Everglow – Coldplay
Keep On Tryin’ – Olav Ohm
Fly me to the moon – Frank Sinatra
At Your Door – Berge Ohm
When you love someone – James TW
Freden – Melodi: Berge og Olav Ohm. Tekst: Judith Bergitte Ohm

Neste lunsj er fredag 15. juni. Det er bare å møte opp i god tid for Maria Jacobsen har lovet oss en rekke med kjente opg kjære sanger.