Elise Erland klar for WC.
Elise Erland klar for WC.

Nok et gull for Elise Erland

Elise Erland fortsatte der hun slapp i går, og vant i dag K1 500m i U18-klassen etter et godt gjennomført løp.

Under andre dag av Norgescup-åpningen i padling viste været seg igjen fra sin beste side, og Tysvær-padlerne fulgte opp med flere gode prestasjoner.
– Elise Erland fortsatte der hun slapp i går, og vant i dag K1 500m i U18-klassen etter et godt gjennomført løp. Senere på dagen padlet også Elise testløp på K2 500m med Thea Røsten, hvor duoen var best av U18-båtene og tett bak den beste seniorbåten. Leander Helgesen sikret seg to pallplasser i går, og fulgte opp med en ny 3. plass i dag på K1 500m i U16-klassen. I samme løp padlet Sander Askeland inn til 5. plass. Nicolai Lønning, Karl Kristian Kyvik måtte nøye seg med å padle B-finalen i U16 klassen i dag, hvor de havnet som henholdsvis nr 1, nr 4 og nr 8. I de yngste klassene vist Tysvær-padlerne også godt igjen. Gudmund Staupe knep 3. plassen på K1 500m i Gutter 14 år-klassen og Stine Egge tok samme plassering i Piker 14 år-klassen, og rundet dermed av en god helg for arrangørklubben hvor det totalt ble arrangert 108 løp over 2 dager, forteller trener Lavrans Eikje.
Neste stevne for Tysvær-padlerne blir Norgescup 2 på Årungen første helgen i juni.