Aksdal barnehage varma opp til nasjonaldagen onsdag føremiddag, og hadde fleire tilskodarar gjennom Aksdalsenteret. Entusiasmen i heiaropa lovar godt for morgondagen.

Aksdal barnehage var ute å lufta fane og flagg på morgonkvisten i dag, og fekk fleire på Aksdalsenteret til å dra på smilebandet og kanskje glede seg litt ekstra til i morgon. Foto: Ingvild R. Myklebust

Klare for 17.-maifeiring! – HER FINN DU PROGRAMMA FOR DAGEN

Aksdal barnehage varma opp til nasjonaldagen onsdag føremiddag, og hadde fleire tilskodarar gjennom Aksdalsenteret. Entusiasmen i heiaropa lovar godt for morgondagen.

av Ingvild Rørtveit Myklebust

Vêrmeldingane ser lovande ut for 17. mai, og det ligg an til å bli ein flott dag i Tysvær. Det er mykje snadder på programmet dei ulike stadane i kommunen, og her finn du 17-maiprogram for Nedstrand, Skjoldastraumen, Grinde, Førland, Hervik, Tysværvåg og Frakkagjerd.