Lars Magne Ullvang vant i dag NM-gull og Kongepokalen etter seieren på K1 500 meter. Foto: Privat
Lars Magne Ullvang er klar for mer WC. Foto: Privat

Tøff matching i World Cup

Lars Magne Ullvang og den norske K4-eren fikk merke tøff internasjonal motstand i helgen. Neste helg er det nye sjanser.

– I dag var Lars Magne klar for semifinale på K4 500m sammen med Eivind Vold (Oslo KK), Lars Hjemdal (Oslo KK) og Hakeem Teland (Kristiansand KK). De norske guttene møtte som forventet tøff motstand i semien og kom i mål et lite stykke bak de raskeste båtene men kvalifiserte seg til B-finalen i ettermiddag. I B-finalen padlet de norske guttene det de var gode for og endte som nr 8 i løpet og dermed nr 17 totalt på distansen, skriver Lavrans Eikje i en melding.

Allerede neste helg er det klart for ny World Cup i Duisburg, Tyskland hvor Lars Magne vil padle samme distanser som han gjorde denne helgen.