Reime Kongen og Johan Kringeland Eriksen levret på Jarlsberg og kjørte inn til en 2. plass. Foto: Eddo/vinnerbongen.no
Reime Kongen og Johan Kringeland Eriksen på Jarlsberg. Foto: Eddo/vinnerbongen.no

Opptur på Jarlsberg for Kringeland Eriksen

– De siste ukene har det ikke klaffet helt for endel av hestene. Litt stang ut, selv om de fleste hestene har levert gode prestasjoner, sier travtrener og kusk Johan Kringeland Eriksen. Men i går fikk han en ny opptur.

– Sånn er det noen ganger. Men i går fikk vi endelig en opptur. Eg har hatt en plan på disse unghestene. Vil ikke farte for tidlig med dem, det er senere i sesongen hestene skal levere. Reime Kongen har skuffet i de første løpene. Tidligere har han brydd seg mer om de andre, enn jobben han skal gjøre i banen. I går fikk vi endelig se hvor god Reime Kongen er. Han travet et sterkt løp. Løste perfekt fra start. Og jobbet på hele veien. Travet 29,3 over 2120 m volte, med rask avslutning. Var moro og få vist Reime Kongen frem på en skikkelig måte. Det er kun to 3 åringer som har gått under 30 her til lands, hvor Reime Kongen er en av dem, sier Johan Kringeland Eriksen.

De to ble nummer to på Jarlsberg Travbane og sikret eieren småpene 17.000 kroner. De ble kun slått av suverene Møller Tor og kusk Lars Anvar Kolle i V5A 1. avd.

Kringeland Eriksen har i løpet av 82 starter vunnet 7, har 12 2. plasser og 8 3. plasser så langt. Han har kjørt inn 435.000 kroner.