Jonas Wergeland og Roald Berge i aksjon mot Randaberg. Foto: Pål Time
Jonas Wergeland og Roald Berge i aksjon mot Randaberg. Foto: Pål Time

Styrte det meste, men tapte 0-1

Skjold hadde ballen mye, men Randaberg var dødelig effektive og vant 1-0 på hjemmebane.

Poeng er poeng og det er det viktigste i fotball. Randaberg hadde besøk av Skjold fredag kveld og vant en heldig seier. Man får fortsatt ikke stilkarakterer i fotball, for det er målene som avgjør fotballkamper, skriver Randaberg på sine hjemmesider.

De første 15. minuttene var av den tamme sorten. Ingen av lagene skapte noe som helst i sterk sommervarme. Derfor tok også spillerne en liten drikkepause etter 19 minutter. Da vanningspausen var over fikk Randaberg en mulighet. Ballen ble slått mot 16-meteren, der var Mathias Rydningen. Han dempet ballen, la den ned og satte ballen pent forbi keeper. Dermed var RIL i ledelsen 1-0.
Det skulle vise seg å være en ledelse som holdt kampen ut.

Mer om kampen, og en ny spillerbørs i avisen på torsdag.

Jonas Wergeland. Foto: Per Time