Solveig Egge scoret 4-4-målet like før slutt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Solveig Egge scoret men fikk også problemer med ryggen mot Egersunds Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Fikk poeng etter super opphenting

Falkeid kom under mot Lura og det så stygt ut. Men en debutant og en superveteran fikset 4-4, og ett poeng.

– En forrykende avslutning, og en god kamp fra Falkeid denne flotte sommerkvelden, skriver Olav Askeland i en melding.
Kampen startet imidlertid forferdelig.., med 3 Lura-mål de første 20 minuttene. Så var Malene Sørenes frempå og reduserte etter 1-3 i det 25 minuttet. Rett før pause så driblet Sara Haugan Helland seg flott igjennom Lura-forsvaret, og ble felt. Korrekt idømt straffe og den satt Tomine T. Vikre i mål. 2-3 til pause.
Bedre
Falkeid startet 2 omgangen friskt! En stor sjanse av Lene Telle ble avverget. Allikevel så var Lura giftige fremover og scoret 2-4 etter 65 minutter.
Da byttet Falkeid inn på debutanten og storscorer Marita Stokkenes Hettervik og hun trengte kun fem minutter og pang så satt den i nettaket og 3-4!
Det gikk mot tap, men Falkeid fikk frispark fra 30-35 meter like før slutt. Stine Askeland slo ballen inn i feltet, og der ruvet Solveig Egge over alle, og headet ballen nydelig forbi keeper til 4-4.
– Stor jubel på sidelinjen, og enda større på banen.For en herlig opphenting, skriver Askeland.