Malene Sørenes og Falkeid skal ut i en tøff kamp mot Randaberg i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Malene Sørenes scoret to mål mot Vard. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Vanskelig bortekamp

Falkeid-damene tar i kveld, mandag turen sørover til Randaberg. Vertskapet har startet sesongen svært så bra.

– Opprinnelig var kampen oppsatt tirsdag, men er forskjøvet frem pga eksamen. Randaberg rykket egentlig ned i fjor, men fikk beholde plassen og har forsterket laget med flere Viking- og Hinna-spillere. De har nå en 3. plass på tabellen. Sterkt hvis vi klarer å ta med oss poeng i kveld, skriver Olav Askeland i en melding.

3.div Kvinner
Randaberg -Falkeid
Mandag 11. juni kl 18.00
Randaberg stadion, gras

Spillertropp:
Emilie Alfsvaag, Tomine Teisdal Vikre, Tonje Medhaug, Julie Kaltveit, Emma Askeland, Solveig Egge, Lene Telle, Hannah Telle, Sara Haugan Helland, Anne Øxnevad, Stine Askeland, Malene Sørenes, Inger Marie Lien, Marita Stokkenes Hettervik og Anna Nesheim Fuglestein.