Aleksander Gundersen og Berge Ohm fikk raskt mange Hundvåg-spillere rundt seg i 3-3-kampen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Aleksander Gundersen scoret fire ganger i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Aleksander scoret fire da Skjold knuste Vedavåg

Aleksander Gundersen er i ferd med å innfri for fullt for Skjold etter noen magre år. I kveld var han med på å knuse Vedavåg 7-1 med sine fire scoringer.

Det var Skjold det handlet om fra start til mål. I spissen, bokstavelig talt, for nedsablingen Aleksander Gundersen. Fire mål viser at Skjold kan ha fått spissen de har lett lenge etter.
Trener Tor Martin Hegrenes har følgende å si om sin nye spiss:
– Aleksander har nå levert to gode kamper som spiss. Han har bidratt med fem scoringer, og i tillegg vært viktig for oss i luftspillet på dødball begge veier. Det er gøy når spillere som har ventet en stund på å få sjansen tar den, når den endelig kommer.

Gundersen selv var selvsagt strålende fornøy, men fremhever hele laget.
– Det er kjekt å spille når laget prestere så bra som det gjør om dagen, håpe dette fortsette. Deilig å få etterlengta spilletid, og igjen innfri med både mål og assist. Nå må vi bare fortsette å prestere og se oppover på tabellen. I dag var det først og fremst en god laginnsats, sier Gundersen,

Trener Tor Martin Hegrenes sier dette om kampen:
– Jeg er strålende fornøyd med tre poeng. Vi viser mye fin angrepsfotball, og selv om vi brenner noen store sjanser, så er vi totalt sett ganske effektive. Mange spillere som presterer bra om dagen, og vi begynner å finne rytmen offensivt, sier en fornøyd Hegrenes, som plutselig har to strake og begynner å nærme seg midt på tabellen.