En konsentrert Berge Ohm bør score på Voll i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Berge Ohm har scoret to mot Bremnes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Rundet av jo-jo-våren med 2-2

For Skjold har årets vårsesong svingt fra det lyseste til det mørkeste. I kveld tok de sommerferie med 2-2 mot Hinna.

Berge Ohm og Vegard Steinsland scoret målene i kampen i Grinde. Dermed fikk gjestene en viss revansje for cuptapet tidligere i år.

Trener Tor Martin Hegrenes har oppsummert kampen slik:
Kamp som kunne vippet begge veier. Vi starter bra, og styrer i starten. Så gir vi bort en fryktelig gavepakke av et mål, der midtstopper Morten Bådsvik og keeper Jomar Skrunes må dele skylda. Berge Ohm sørger for 1-1 på en flott enkeltprestasjon. Det står seg til pause, men Hinna er nærmest scoring.
I 2. omg. starter vi bra, men Hinna skaper en stor sjanse på en situasjon der Tollak Gismarvik blir skadet og skulle hatt frispark på midten. På den påfølgende corneren scorer Hinna etter tafatt markeringsspill.
Vi kjemper oss tilbake, og skaper noen gode sjanser. Vegard Steinsland sørger for 2-2 etter fint forarbeid av Tor Andre Eskevik. Derfra og ut ligger kampen og vipper, men vi er nærmest og har noen gedigne sjanser. Vi følte vi ble snytt for en straffe også, men det ebbet ut med 2-2.

Kommentar: – Vi skulle absolutt hatt tre poeng ut fra den tabellsituasjonen vi er i, men vi merker at vi er i motgang, og klarer ikke å vippe det vår vei. Men 1 poeng mot Hinna er likevel sterkt, og vi sitter igjen med en mye bedre følelse enn med tap.