Elise og Thea etter semifinalen. Foto: privat
Elise og Thea etter semifinalen. Foto: privat

Tok andreplass i semien – klare for A-finale

Elise Erland og makker Thea Røsten leverte et kjempeløp i dag, og er klare for A-finale i EM.

Torsdag startet junior EM i Auronzo, Italia, og Tysvær Kano og Kajakklubb er representert med Elise Erland på K2 500m sammen med Thea Røsten fra Strand KK. I går padlet jentene et godt forsøksheat og kvalifiserte seg til dagens semifinale.
– Utfra forsøksheatet i går var det klart at jentene måtte heve seg et lite hakk til semien for å kjempe om en plass i A-finalen. Det var derfor utrolig gledelig å se dem levere en kjempeprestasjon i dagens semifinale – hvor de padlet inn til 2.plass kun 0,2 sekund fra seieren, og de norske jentene er dermed klare for A-finalen søndag, sier Lavrans Eikje i Tysvær kano- og kajakklubb.