Falkeid G14 gikk på et tap 0 - 13, for PEACE Palestine
Falkeid G14 gikk på et tap 0 - 13, for PEACE Palestine

Fikk møte «the best of» Palestina

Norway Cup har en del lag som det er ekstra oppmerksomhet rundt. PEACE Palestine er et slikt lag. Som i fjor får Tysvær-lagene møte spillere og lag med helt andre utfordringer enn bare fotball.

Falkeid G14 gikk på et tap 0 – 13, for PEACE Palestine (ett sammensatt lag fra Palestina området), knallgode spillere som vi ønsker lykke til videre. Vi ser fram til en jevnere kamp i morgen, sier lagleder Torunn Vestbø Gjerde..
I fjor var det Stegaberg jentene som møtte et lag fra Nord Korea. Disse lagene er satt sammen av spillere over tid og er nesten som et landslag/regionslag å regne. men selv om det ble stortap for Falkeid i dag, er de en stor opplevelse rikere.
Stikkord om palestinske laget som Falkeid gutter 14 spilte mot. «Palestine er et lag satt sammen av unger fra forskjellige palestinske flyktningeleire i Jordan og Libanon. De har spilt sammen i ca en mnd før Norway cup. De har fokus på FairPlay, men er nok ikke tilfeldig plukket ut, da de hadde et høyt teknisk, taktisk og fotballmessig nivå, forteller Torgeir Strøm.

Vi oppsummerer Norway Cup dag 2 fra klokken 18 i kveld. Send oss dine bilder og tips.