Elise Erland fra Tysvær KKK padlet sammen med Thea Røsten fra Bærum og Strand KK
Elise Erland fra Tysvær KKK padlet sammen med Thea Røsten fra Bærum og Strand KK

Travel padlesommer

Elise Erland fra Tysvær KKK padlet sammen med Thea Røsten fra Bærum og Strand KK på K2 500m i juniorklassen (U18) og presterte kjempebra i semifinalen i VM.

– De ble nummer 4 på tiden 1:48.59. Det holdt akkurat ikke til A-finale selv med ett perfekt løpsopplegg hvor jentene holdt høy fart på slutten av løpet. I B-finalen senere på dagen kom de aldri ordentlig i gang og ble liggende litt for lavt i frekvens. Tiden ble 1:50.63 og med 2sek dårligere tid enn i semifinalen så raser en nedover på listene. 15.plass totalt i U18 VM for Thea og Elise. Med løpet de gjorde i semifinale viser de at de hører til lengre opp på resultatlistene og med flere løp og mer samkjøring vil de også bli stabilt gode på sitt beste nivå» sier sportssjef i Norges Padleforbund Eirik Verås Larsen.
Han er meget fornøyd med nivået jentene holder når de padler på sitt beste og gleder seg til å følge denne båten i fremtiden.

U23 VM arrangeres i Bulgaria og byen Plovdiv fra 26-29juli.

I ettermiddag padlet jentene B-finalen hvor de fikk det noe tøffere og kom i mål som nummer 6 og dermed ble Elise og Thea nummer 15 totalt på distansen.
Selv om dagens finale ikke gikk like bra som man håpet på etter den flotte padlingen i semifinalen må jentene likevel være godt fornøyd med innsatsen under helgens VM.

Neste mesterskap for Tysværpadlerne er Nordisk Mesterskap i Kristiansand 11-12. august, hvor Elise Erland skal padle for juniorlandslaget og Sander Askeland, Leander Helgesen og Nicolai Lønning skal representere ungdomslandslaget.