Tapte, men har grunn til å juble like vel.  Holdt meget sterke Kolbotn til 1-1 etter ordinær tid.  Kolbotn scorer  på golden goal 2 min før slutt i 2 ekstraomgang
Tapte, men har grunn til å juble like vel. Holdt meget sterke Kolbotn til 1-1 etter ordinær tid. Kolbotn scorer på golden goal 2 min før slutt i 2 ekstraomgang

Nytt fra Norway Cup, torsdag

Stegaberg og Falkeid fikk seg et tap. Juniorene til Skjold er klare for ny kamp i kveld. Her er nytt fra Ekebergsletta.

Seier til juniorlaget til Skjold
Jr.laget vant 3-0 og er videre i B-sluttspillet. Målscorere Roald Berge 2 mål og Gabriel Holden. Skal spille 1/4-finale mot Vestli senere i kveld kl.17.30 på Ekeberg bane 37, skriver Skjold i en melding.
Jentelaget J13 tapte 0-1 for Vallset.
G16 startet showet i dag også. Kamp mot Lyn i 1/16 A-sluttspillet. Det endte dessverre med 1-4-tap.

Norway Cup – 1/16 delsfinale i A-sluttspillet for Falkeid’s J14: Olav Askeland har lagt ut følgende: Holdt Kolbotn til 1-1 etter ordinær tid. Vi har 2 kjempesjanser i 1 ekstraomgang, så scorer Kolbotn på golden goal 2 min før slutt i 2 ekstraomgang. Litt surt.. men mye gode minner.

Stegaberg har lagt ut denne fra dagens kamp:
J15 er nettopp ferdige med sin 1/8 dels finale mot Oppegård. Det ble et lite surt tap 1-0 og dermed ikke videre i Norway Cup. Jentene hadde sine sjanser men fikk ikke ballen i mål. Med kamper hver dag så tar det på, en blir slitne, får endel småskader. Men jentene har gitt alt,