Lars Magne Ullvang hadde en god start på sesongen i København.
Lars Magne Ullvang skal til VM i padling.

Ullvang klar for senior VM i K1

I dag ble Lars Magne Ullvang fra Tysvær Kano- og Kajakklubb tatt ut til å padle K1 1000m i senior VM i Portugal 23-26. august.

Før sesongen var Lars Magne sitt hovedmål for sesongen å padle K1 1000m i internasjonale konkurranser for Norge og kjempe om en topp 6 plassering under VM i august. Etter en skuffende innledning på sesongen med svakere resultater enn forventet av Lars Magne under Copenhagen Spring Regatta i april så kvalifiserte Lars Magne seg ikke til K1 under de internasjonale stevnene på våren. Lars Magne padlet i stedet for K2 1000m med Eivind Vold, hvor de tok en 6. plass under World Cup som beste resultat. I sommer har Lars Magne trent veldig bra og formen er stigende. Lars Magne har imponert såpass på trening at landslagsledelsen har tildelt han Norges plass på K1 1000m under VM og Lars Magne har dermed fått sjansen til å nå målsettingen sin for sesongen