Elise ble nordisk mester på K2 500m sammen med Thea Røsten fra Strand KK
Elise Erland ble nordisk mester på K2 500m sammen med Thea Røsten fra Strand KK

Nordisk gull til Elise Erland

Elise Erland har padlet sterkt i hele år og fortsatte i samme spor i helgens nordiske mesterskap. Elise ble nordisk mester på K2 500m sammen med Thea Røsten fra Strand KK, noe som er Elise sitt første gull i Nordisk.

Sist helg ble Nordisk Mesterskap arrangert i Kristiansand. Fra Tysvær Kano og Kajakklubb var Elise Erland tatt ut på juniorlaget mens Leander Helgesen, Sander Askeland og Nicolai Lønning var tatt ut på ungdomslandslaget.
Elise og Thea fulgte opp gullet med sølv på K2 200m og bronse på K2 1000m. Elise var også med og tok bronse K4 1000m og K4 500m. I K1 kom Elise sitt beste resultat på K1 1000m hvor hun tok bronsemedalje.
I ungdomsklassen viste også TKKKs utøvere godt igjen. Leander og Sander var med i den norske båten som tok sølv på K4 200m. Leander var også med på det norske ungdomslaget som tok bronse på 4 x 200m stafett.
Nicolai sitt beste resultat kom på K2 200m meden flott 6. plass.

Les mer om Elise sitt nordsiske gull i papiravisen på torsdag.