Arne Breivik og Falkeid tar i mot Vidar i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Arne Breivik og Falkeid tar i mot Vidar i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Breivik og Falkeid starter høstjakten

Tabelltreer Vidar kommer til Troppene i kveld. Dermed er Falkeid-damen i gang med høstsesongen.

3.div Kvinner
Falkeid – Vidar
Tirsdag 21.august
Kl 19:00
Tysværvåg Idrettsanlegg, gras

Spillertropp:
Line Skeie Pedersen, Inger Marie Lien, Tonje Medhaug, Tomine Teisdal Vikre, Julie Kaltveit, Sara Haugan Helland, Emma Askeland, Hannah Telle, Stine Askeland, Solveig Egge, Malene Sørenes, Ida Aspen, Anne Øxnevad, Aina Lotsberg, Janna Kvinnesland og Marita Stokkenes Hettervik.

Falkeid damene tar i mot tabelltreer Vidar til den første kampen etter sommeren. Bra treningsoppmøte har det vært de siste ukene. Falkeid har valgt å slå sammen jr.laget og damelaget sin treningsgruppe og det har fungert bra. Til kampen mot Vidar er Lene Telle vekke pga ferie, mens Anna Fuglestein har valgt å melde overgang tilbake til Skjoldar. Arne Breivik stiller med 16 spillere som er klar for å fighte for 3 nye poeng.
– Er vi stabile i høst så kan topp 6 være innen rekkevidde, spår Breivik.