Lars Megne Ullvang er på vei mot VM, som starter torsdag. Foto: Morten Asbjørnsen
Lars Magne Ullvang vant b-finalen og ble syk. Foto: Morten Asbjørnsen

Torsdag starter VM for Ullvang

Torsdag denne uken starter senior VM i Portugal, her stiller Lars Magne Ullvang på K1 1000m med ambisjoner om å kjempe seg til en plass i A-finalen. Sist helg var det NC for resten av Tysvær-gjengen.

– Lars Magne padler forsøksheat torsdag mens semifinalene og finalene går lørdag. Lars Magne har trent veldig bra gjennom sommeren og rapporteres å være i meget godt slag like før VM starter. Dette blir første gang Lars Magne padler K1 1000m i senior VM, noe som blir meget spennende, sier Lavrans Eikje i Tysvær KKK.

Norgescup
Sist helg gikk Norges Cup 4 av stabelen på Kalvøya i Bærum og Tysvær Kano og Kajakklubb stilte med en stor gjeng.
Elise Erland fortsetter i samme spor som tidligere i sesongen, i helgen vant Elise K1 200m og K1 500m mens hun tok 2. plass på K1 maraton. Elise viser dermed at hun også i høst er den sterkeste juniorpadleren i Norge noe som lover godt foran NM på hjemmebane 1-2. september.

I ungdom herreklassen stiller Tysvær med et sterkt lag. I helgen tok Leander Helgesen 2. plass K1 200m og K1 500m, Sander Askeland fulgte opp med 3. plass på K1 200m og Nicolai Lønning med 2. plass på K1 maraton. Marius Alne fikk sitt beste resultat med 13. plass på K1 maraton.

I Gutter 14 år klassen gikk Gudmund Staupe av med seieren på K1 500m og fulgte opp med 3. plass på K1 200m og K1 maraton og viser dermed at han er klar for å bite godt i fra seg til neste år da han tar steget opp i ungdomsklassen.

I Piker 14 år klassen var Stine Egge tilbake på pallen på K1 maraton med en flott 2. plass, på K1 200m og K1 500m ble Stine nr 5 og hadde med det en flott konkurransehelg i Bærum.