Lene Telle og Falkeid hadde tøff motstand i Klepp 3. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Lene Telle og Falkeid hadde tøff motstand i Klepp 3. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Til byen på poengjakt

Falkeid damene tar i kveld turen til Haugesund for å møte Djerv 1919. Målet er å ta meg seg poeng hjem.

3.div Kvinner
Djerv 1919 -Falkeid
Tirsdag 28.august
Kl 19:00
Djervbanen

Spillertropp:
Line Skeie Pedersen, Inger Marie Lien, Tonje Medhaug, Julie Kaltveit, Sara Haugan Helland, Emma Askeland, Hannah Telle, Solveig Egge, Malene Sørenes, Ida Aspen, Anne Øxnevad, Aina Lotsberg, Lene Telle og Amalie Kvamme.

– Det blir helt sikkert en jevn kamp, hvor vår kaptein Tomine T. Vikre dessverre ikke er i stallen på grunn av tur i skoleregi. Stine Askeland hadde sin siste kamp mot Vidar sist pga studier utenbys. Toppscorer Lene Telle er dog tilbake. Vi håper på godt spill og forhåpentligvis poeng med hjem til Tysvær, sier Olav Aksland.